Esittelyssä netin parhaat muodin verkkokaupat

Esittelyssä netin parhaat verkkokaupat – joko olet löytänyt nämä helmet?

Netissä on nykyään tuhansia verkkokauppoja, jotka myyvät kaikkea uniikeista käsitöistä vaikkapa kokonaisiin kalustoihin. On vaikea keksiä oikein mitään, mitä ei löytäisi netistä. Nettikauppojen suosiolle on monia tekijöitä: ensinnäkin, nettisivuilla shoppaileminen ei katso aikaa, vaan voit shoppailla mihin vuorokauden aikaan tahansa. Toiseksi myöskään paikalla ei ole väliä nettishoppaillessa: voit tehdä ostoksiasi oman kotisi rauhasta, eikä sinun tarvitse välttämättä edes nousta pois lämpimästä sängystäsi. Myös introvertille tämä on oivin mahdollinen tapa, sillä verkkoshoppailussa ei tarvita ollenkaan ihmiskontaktia. Niin tilaaminen kuin maksaminenkin hoituu verkossa ja tuotteet voidaan toimittaa suoraan kotiovelle. Tämä on siis hyvä keino heillekin, jotka eivät usein pääse pois kotoa tai joille se on hankalaa. Myös nettikauppojen hintataso on erittäin kilpailukykyinen verrattuna kivijalkakauppoihin. Hyvää on myös se, että tuotteita voi tilata mistä päin maailmaa tahansa: kaupan ei edes tarvitse olla Suomessa. mikä tarkoittaa myös lähes pohjatonta valikoimaa.

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta nettikaupoista ostamisesta? Oletko kokeillut sitä itse? Oliko kokemuksesi nettikaupasta hyvä vai huono? Onko sinulla jokin suosikkinettikauppa, vai etsitkö ehkäpä jotakin uutta? Oli tilanteesi mikä tahansa, tähän artikkeliin on listattu kattava määrä erilaisia, laadukkaita muotia myyviä nettikauppoja, joissa shoppaillessa laatu ja ostajan tyytyväisyys on taattu! Lue niiden kuvaukset ja päätä suosikkisi. Ei muuta kuin vaatekaappi uusintaan ja vaatekaupoille!

Zalando

Zalando on yksi markkinoiden monipuolisimmista muodin verkkokaupoista. Tämä Saksasta kotoisin oleva yritys erikoistuu niin muotituotteisiin, kenkiin kuin lifestyleenkin ja se on ollut markkinoilla vuodesta 2008 lähtien. Tästä putiikista löydät huippumerkkien brändit kaikissa mahdollisista tyyleistä, joten laajasta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Zalando toimii tällä hetkellä 14:ssa valtiossa Euroopassa, Suomi mukaan lukien,

Boozt.com

Boozt.com on tanskalaislähtöinen verkkokauppaketju, joka myy jokaisen skandinaisen makuun sopivia vaatteita. Täältä löydät suuren valikoiman tanskalaismerkkejä sekä muitakin pohjoismaiseen, yksinkertaiseen vaatetyyliin sopiva perusvaatteita, joilla ei voi mennä harhaan. Jos siis kaipaat tavallista arkivaatetta ja vaatekaappisi kaipaa armottomasti päivitystä tavallisten vaatteiden saralla, ei muuta kuin kipin kapin ostoksille.

Asos

Asos on Brittein saarelta käsin operoitu verkkokauppa, jolla alkaa olla ikää jo lähes parikymmentä vuotta. Asokselta löydät kirjaimellisesti ihan kaikkea. Etsit sitten kosmetiikkaa, kenkiä tai uusimpia muotivaatteita, voit suunnata tiesi tänne. Tyylilläsi ei ole väliä, eikä lompakkosi tyhjyydellä (tai täysinäisyydelläkään!), sillä tämä putiikki on ottanut huomioon ihan kaikenlaiset suuntaukset ja vieläpä kaikissa mahdollisissa hintaluokissa. Täältä löytävät juttunsa niin minibudjetilla liikkeellä oleva gootti kuin luksuselämää elelevä glamourkuningatarkin! Suomalaisten fanien iloksi Asos myös tarjoaa erittäin edullisen ja super nopean toimituksen Suomeen.

Nelly

Nelly tarjoaa kaappiisi nuorekasta vibaa mutta myös tavallisia perusvaatteita. Tämän verkkokaupan puoleen kannattaa siis kääntyä erityisesti silloin kun kaipaat vähän vaihtelua vaikkapa nuorekasta ilmettä antavien lyhyiden hameiden muodossa, mutta mukaan saattaa tuolla reissulla tarttua jotakin arkivaatteeksikin kelpaavaa.

Ellos

Tämä Ruotsista kotoisin oleva postimyyntiyritys on ollut pystyssä jo pitkään, peräti toisesta maailmansodasta lähtien. Se, että yritys pysyy hengissä näinkin pitkään, kielii kieltämättä hyvästä laadusta ja mahtavasta asiakastyytyväisyydestä. Ellos tarjoaakin laadukasta tavaraa aina merkkivaatteiden mallistoista sen ihka omiin, uniikkeihin mallistoihin jotka takaavat sen, että erotut joukosta.

H&M

Ruotsalaista alkuperää oleva, sittemmin ympäri maailmaa mainetta niittänyt muotivaatteita kaupitteleva ketju palvelee myös ympäri vuorokauden auki olevana verkkokauppana. Täältä löydät kaikkea perus t-paidoista tämän hetken kuumimpiin trendeihin.

Urban Outfitters

Kaikki liikkeet eivät vielä syystä tai toisesta ole rantautuneet Suomeen. Onneksi modernissa globalisoituneessa maailmassa se ei kuitenkaan tarkoita, että me kaukana pohjoisessa asuvat jäisimme näistä tuotteista paitsi. Muun muassa Urban Outfittersin verkkokaupasta voit tilata rentoa katumuotia, joka tekisi sinusta katu-uskottavan jopa Suuressa Omenassa. Tällaisia kuteita ei ihan joka mimmiltä täällä Suomen maassa löydy!

Zara

Zaraa ei voida mainita edes samassa lauseessa tylsän harmaan t-paidan kanssa – ellei sellainen satu juuri tässä sesongissa olemaan sitä kuuminta muotia! Muotitietoinen shoppailee itselleen tästä verkkokaupasta sesongin trendikkäimmät, catwalkeita tutut vaatteet – jo kauan ennen kuin muut luksusmerkit alkavat kaupittelemaan omia versiotaan.

Topshop

Tämä Iso-Britanniasta kotoisin oleva valmisvaateketju myy trendikkäitä, muodin huipulla olevia vaatteita. Jos siis haaveilet trendikkäistä vaatteista, tämän ketjun mallistot ovat todellakin katsastamisen arvoisia.

Forever 21

Tämä yhdysvaltalainen liike on monen naisen unelma – sen tarjoama nuorekas valikoima pitää sinut ikuisesti nuorekkaana, ja tämän lisäksi bonuksena tulevat vielä äärimmäisen edulliset hinnat, joista ketju on jenkkilässä tunnettu.

Etsy

Etsy on käsityöläisten kauppapaikka, jossa kaupitellaan kirjaimellisesti kaikkea. Täältä löydät siis myös asusteet ja muut muotituotteet. Mikä parasta, kaikki ovat käsin tehtyjä – ja usein myös täysin uniikkeja. Täältä voit löytää sellaisia helmiä, joita kukaan muu maailmassa ei omista.