Joko olet testannut näitä netin edullisimpia kauppapaikkoja?

Netti on todellinen ihmemaa, varsinkin, jos sattuu pitämään shoppailusta. Netistä voit löytää oikeastaan mitä tahansa ja voit tilata tuotteen, oli kauppa sitten missä päin maailmaa tahansa. Nettikaupan muita hyviä puolia ovat pohjattoman laaja valikoima, toimitus suoraan kotiin ja shoppailun helppous – sinun ei välttämättä tarvitse poistua kotoa eikä altistua minkäänlaiselle ihmiskontaktille koko ostosprosessin aikana!

Netistä löytyy kalliitakin putiikkeja, mutta valtaosassa hinnat ovat huomattavasti edullisemmat kuin perinteisissä kivijalkakaupoissa. Entäs sitten ne kaupat, joissa hinnat ovat aivan hurjan pienet? Tämä artikkeli esittelee muutaman erittäin edullisen ostopaikan, joista valtaosa toimittaa tuotteensa suoraan Kiinasta tai muusta Aasian maasta.

eBay

eBayta ei voida varsinaisesti suoraan sanoa kiinalaiseksi verkkokaupaksi, mutta hyvin suuri osa sen myyjistä myy nimenomaan kiinalaista halpatavaraa. Toki täältä löytyy myyjiä myös muualta maailmasta, moni myyjä on kotoisin esimerkiksi Yhdysvalloista. Jokaisen tuotteen kohdalta näet erikseen, mistä päin maailmaa se toimitetaan sinulle. Kiinalaislähtöisten tuotteiden etu on usein se, että niiden postikulut ovat usein ilmaiset, jolloin kauppa on sinulle ostajana erittäin edullinen. eBay on myös turvallinen, sillä maksutapana käytetään PayPalia ja eBayn oma takuuohjelma takaa, että saat pennosesi takaisin, jos jokin menee vikaan tai saat viallisen tuotteen.

Aliexpress

Aliexpress on kauppa, josta voi kirjaimellisesti ostaa ihan mitä tahansa. Eniten suomalaiset tilaavat sieltä itselleen elektroniikkaa ja vaatteita. Ostaminen on helppoa, eikä käyttäjätiliä ole pakko luoda. Maksaminenkin onnistuu kätevästi vaikkapa pankkikortilla. Tuotteista voit lukea muiden asiakkaiden kommentteja, usein jopa kuvallisia sellaisia. Eri painikkeiden avulla voit klikata itsesi myyjän omalle sivustolle josta näet kaikki myyjän tiedot ja voit ottaa yhteyden itse myyjään. Suodattimet tekevät tietyn tuotteen etsinnästä helpompaa tässä ylivoimaisen edullisten hintojen tavaraviidakosta, josta löydät kaikkea ihanaa itsellesi ja lähimmäisillesi.

Gearbest

Gearbest on yksi eniten viime aikoina kasvaneista kiinalaisista verkkokaupoista. Tämä kauppa on erikoistunut eritoten teknisiin vimpaimiin kuten kännyköihin, kameroihin ja tabletteja sekä näiden kaikkien varusteita. Tällä kaupalla on varastoja myös EU:n sisällä, ja elektroniikan ostaminen ei ole koskaan ollut näin edullista. PayPal maksuvaihtoehtona takaa turvallisen kaupan ja mielenrauhan.

DressLily

Tämä suuresti suosiota saanut kiinalainen vaateverkkokauppa myy vaatteita niin miehille kuin naisillekin. Valikoima on laaja, ja löydät täältä niin vaatteet, kengät, laukut, asusteet kuin korutkin. Tämä on yksi tunnetuimmista kiinalaiskaupoista ja ihmiset ympäri maailman ovat rakastuneet sen valikoimaan. Maksutapana voi käyttää joko PayPalia tai tutumpia tapoja eli pankkikorttia tai luottokorttia.

DX

DX eli Dealextreme on yksi suomalaisten tunnetuimmista ja eniten käyttämistä kiinalaisista verkkokaupoista. Täältä löydät pääasiassa elektroniikkaa, mutta myös muita tuotteita löytyy tämän kaupan yli 300 tuhannen tuotteen valikoimasta. Kaikkiin tämän kaupan tilauksiin on ilmainen toimitus, usein kotiovelle saakka. Sivusto on saatavilla myös kotimaamme kielellä eli suomeksi. Dealextremellä on myös EU varasto. Maksutavat ovat samat kuin melko monessa muussakin kiinalaisessa verkkokaupassa eli PayPal (joka on se suositeltu vaihtoehto) sekä suurimmat pankkikortit sekä yleisimmin käytetyt luottokortit.

Wish

Wish on lähinnä puhelinsovelluksena toimiva halpakauppa, joka yrittää koukuttaa ostajat ostamaan krääsää jota he eivät tarvitse. Se on tunnettu etenkin laajasta somemarkkinoinnistaan.