Lemmikeille netistä

Monelle ihmiselle oman lemmikin hoitaminen ja hemmotteleminen on tärkeää. Vuosittain maailmassa käytetään miljardeja pelkästään lemmikkien hoitoon. Moni panostaa lemmikkien hyvinvointiin enemmän kuin omaansa. Varsinkin koirille löytyy niin vaatekauppoja, kauneushoitoloita kun vesijumppaakin, mutta myös monen muun lemmikin omistaja pystyy nykyään tarjoamaan silmäterälleen monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja ja herkkuja. Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy lukuisia lemmikeille suunnattuja verkkokauppoja.

Miksi käyttäisit lemmikkiverkkokauppaa?

Monen kissan ja koiran ruokavalio on lähikaupan varassa, ja jättimäisten koiranruokasäkkien raahaaminen kotiin on työlästä. Nyt voit tilata tarvikkeita vaikka toiselta puolelta maailmaa, suoraan kotiovellesi toimitettuna. Monessa verkkokaupassa kuljetuskin on ilmainen kun tilaat kerralla enemmän. Voit liittyä jäseneksi ja saada entistä enemmän etuja.

Lemmikkien verkkokaupoissa riittää valinnanvaraa. Oli lemmikkisi sitten kissa, koira, hiiri, lintu, kala, hevonen tai sammakko – kaikille löytyy ruokaa ja tarvikkeita.

Omistatko jonkin eksoottisemman lemmikin, jolle et löydä purtavaa lähimarketista, tai sinua askarruttaa jokin sen käytöksessä? Lemmikkiverkkokaupat tarjoavat monesti myös hoito-ohjeita sivuillaan.

Onko lemmikilläsi jokin allergia, joka vaatii tarkkaa ruokavaliota? Verkkokaupoissa on helppo tutkia kaikessa rauhassa tuoteselosteita löytääksesi sopivan ruuan. Jos yhdestä kaupasta et sitä löydä, on helppo siirtyä seuraavaan, kun sinne ei ole koskaan pitkä matka!

Onko kotonasi uusi pentu, jonka hoidosta et ole ihan varma? Verkkokauppa auttaa sinua siinäkin, monelta sivulta löytyy pentuja varten ohjeet, ja vinkit tarpeellisiin tarvikkeisiin.

Tiedätkö mitä odottavalle emolle kannattaa syöttää?

Jos harrastat vaikkapa agilityä tai metsästystä koirasi kanssa, tai ratsastusta, saat usein myös omat vaatteesi ja tarvikkeesi samasta osoitteesta lemmikkisi ruuan kanssa.

Tahdotko lemmikillesi jotain yksilöityä, vaikkapa vesikuppi tai peti omalla nimellä, kenties pimeässä hohtavat valjaat yhdistyksen logolla? Monet verkkokaupat tarjoavat brodeerausta, kaiverrusta ja muita palveluita.

Suunnitteletko koira-aitauksen hankkimista? Verkkokaupasta on helppo tilata juuri oikean kokoinen ja tyylinen pihallesi. Sinun ei tarvitse vuokrata peräkärryä noutaaksesi suuret elementit, vaan saat ne kätevästi kotiin toimitettuna.

Yksityisten lemmikkieläinkauppojen lisäksi monella isolla ketjukaupalla löytyy omat lemmikki-osionsa verkkokaupoissaan. Kotimaisten verkkokauppojen valikoima on erittäin kattava, ja niiden toimitusajat ovat pääsääntöisesti nopeammat kun ulkomaisten. Ulkomaisissa lemmikeille suunnatuissa verkkokaupoissa riittää valinnan varaa. Maailmalta saatat löytää myös erikoisempia varusteita. Kannattaa kuitenkin aina tarkistaa sivun luotettavuus ennen tilausta.