Netti tarjoaa runsaasti viihdettä

Internet on pohjaton viihdekirjasto. Nykyään, kiitos älypuhelinten vallankumouksen, internet on lähes jokaisen saatavilla, missä ja milloin tahansa. Tämä on mahdollistanut modernille ihmiselle sen, että koskaan ei tule tylsää hetkeä. Jos alkaa tylsistyttää, vaikkapa bussimatkalla töihin, ei siitä tarvitse kärsiä pitkään. Sinun ei tarvitse kuin kaivaa esille älypuhelimesi, ja viihtyminen on taattu. Älypuhelin voi viihdyttää sinua tuntikausia ja joka päivä aina uudelleen ja uudelleen. Netissä on laaja valikoima erilaisia viihdesivustoja, joista voit valita mieleisesi. Esimerkiksi tämä sivu on hyvä esimerkki loistavasta online-viihteestä, ja tarjoaa mahdollisuuden online-vedonlyöntiin kasinossa.

Netflix

Uusimmat elokuvat ja sarjat – juuri silloin kun sinulle itsellesi sopivaa

Netflix on varmasti jokaiselle tuttu palvelu: se on Yhdysvalloista lähtöisin oleva, suoratoistona leffoja ja sarjoja tarjoava tilausvideopalvelu. Palvelu on perustettu jo 90-luvun lopulla, joskin alussa sen toimintaperiaate oli elokuvien sekä sarjojen postimyynti. Netflix tarjoaa pohjattomasti viihdettä ja on mullistanut elokuvien ja sarjojen katsomisen täysin. Kaukana ovat ne ajat, kun piti olla telkkarin edessä oikeaan aikaan nähdäkseen lempisarjansa uusimman jakson. Nyt voit katsoa uusimmat elokuvat ja sarjat juuri silloin kun haluat ja juuri siellä missä haluat! Voit käyttää katsomiseen mitä tahansa laitetta: vaikkapa kännykkää tai tablettia. Et tarvitse muuta, kuin internet-yhteyden – ja osan sarjoista voi ladata valmiiksi laitteelle.

YouTube

Striimaa netin mielenkiintoisemmat vlogit, hauskimmat videot ja uusimmat musiikkivideot ja nauti maailman suurimmasta sisällöstä ilmaista musiikkia

YouTube on kolmen entisen PayPalin työntekijän vuonna 2005 perustama videoiden suoratoistopalvelu. YouTube tarjoaa markkinoiden kattavimman valikoiman videoita ja sisältääkin miljoonia tunteja videota. Palveluun ladataan joka minuutti peräti 100 tuntia videota, mikä tarkoittaa sitä, että yhdessä vuorokaudessa sisältöä tulee lisää jopa 16 vuotta. Joka päivä palvelussa katsotaan yli 4 miljardia videota ja joka kuukausi palvelua käyttää yli miljardi erillistä käyttäjää, mikä tekee siitä Suomessakin toiseksi suosituimman nettisivuston. YouTuben suosioon vaikuttaa muun muassa se, että videoita löytyy laidasta laitaan, ja jokaiselle on jotakin mielenkiintoista katseltavaa. Videoiden laatu on korkeinta HD-laatua ja äänentoisto on erittäin hyvää tasoa. Videoita voi myös upottaa ja linkittää muille alustoille. YouTubesta löydät niin kuuluisien tubettajien vlogit, netin hauskimmat kotivideot kuin huippuartistien musiikkivideotkin. Kaikki samalta nettisivulta vain parilla klikkauksella!

Facebook

Sosiaalisessa yhteisössä saat yhteyden kaukanakin asuviin tuttuihin helposti ja vaivattomasti – ja ennen kaikkea aivan ilmaiseksi

Yksi netin suosituimmista viihdesisällöistä on ehdottomasti sosiaalinen media. Sosiaalinen media mahdollistaa viihdesisällön jakamisen, eri puolilta maailmaa kotoisin olevien ihmisten kanssa kommunikoimisen sekä valokuvien, tekstien ja videoiden upottamisen. Tämä on mullistanut sosiaalisen kanssakäynnin täysin, sillä nyt keskustelua voi käydä kaukanakin asuvien sukulaisten kanssa reaaliajassa ja käytännössä nykyihminen on sosiaalisessa mediassa koko ajan, tauotta. Enää ei tarvitse odottaa kuukausitolkulla vastausta kirjeeseensä eikä tarvitse koskaan kärsiä tylsästä hetkestä!